Listopádí Břehy 2022 - Šachový oddíl TJ Sokol Sendražice

Přejít na obsah

Listopádí Břehy 2022

Aktuality
Tradičně se v listopadu konal v Březích u Přelouče rapid. Loni jsme to vynechali a tak když jsme se dozvěděli, že se letos hraje v rekonstruovaných prostorech Výrovského mlýna, vyrazili jsme. Cesta bez problémů, dokonce jsme úspěšně zaparkovali.

Prostory jsou pěkné, jen s ohledem na počet účastníků mohly být větší. Také pivní nabídka se ukázala klamnou, nečepovalo se tam z piva nic a ani lahváče nebyly. K obědu se podávaly variace řízku dle výběru - kuřecí nebo vepřový a s chlebem nebo salátem.

Úroveň hráčů byla široká, od naprostých amatérů až po Pardubické profesionály. My byli tak uprostřed, klíčová se ukázala právě otázka řízků, jak na koho zapúsobila. Jirka bojoval o stupínek vítězů ale po obědě nevybojoval ani první pětku, přesto z nás byl nejlepší. Vaškovi to sedlo a stabilními výkona se dostal taky na šest bodů ale s horším pomocným hodnocení. Vyloženě kladně působil řízek na Aleše, který z posledních 5 kol vytloukl 4 body a i ta jedna prohra byla s dopomocí. Břeťa hrál průměrně, něco vyhraného jsem pokazil a zase naopak se dostal z úplných sraček, tak jsem spokojený. Vojta nezklamal, jen řízek na něj nepůsobil dobře a po obědě mu to už tak nešlo.

Takže Listopádí fajn a jestli nám zdraví a podmínky dovolí, za rok opět na shledanou.
Návrat na obsah