Malovidy 2016 - Šachový oddíl TJ Sokol Sendražice

Přejít na obsah

Malovidy 2016

Ostatní turnaje
Jako již každoročně se v sobotu 4.6.2016 konalo v nádherném prostředí sázavské chaty Mirka Řebíčka uzavření sezóny pro náš šachový oddíl. Žádné družstvo nespadlo, navíc áčko se umístilo nebývale vysoko, takže bylo i co oslavovat.

Část výpravy se dopravila autem po mírně strastiplné cestě zaviněné objížďkou a blouděním v Malovidech, ostatní volili bezpečnou i když delší cestu vlakem, nicméně v 11:00 jsme se všichni sešli na místě. Letos nás dorazilo včetně hostitele 12 (jmenovitě viz startovní listina). Komu to z různých důvodů nevyšlo, může jen litovat.

Na úvod bylo občerstvení ve formě vynikajícího vepřového guláše z kuchyně paní Řebíčkové, buď s chlebem nebo knedlíkem. Jako nápoj sloužil vychlazený Kozel 11. A komu to bylo řídké, mohl si pivo doplnit slivovicí, vodkou nebo meruňkovicí.

Pak se trochu zatáhlo, tedy spíše hodně než trochu, lilo jako z konve, prvá část turnaje se proto uskutečnila uvnitř chaty. Pak ale mraky odtáhly tam kam patří a my se přesunuli se hrou do přírody. Na výsledcích turnaje zase tolik nezáleží, částečně se na hře projevila i konzumace účastníků, hlavně že jsme si zahráli a viděli se před začátkem další sezóny.

Turnaje se hrály dva, prvý se nedohrál pro mírnou dezorientaci kdo by ještě měl hrát, tak se raději nastartoval nový a ten již se dokončil.

Odpoledne se podávaly uzeniny rovnou z udírny a po páté jsme odjeli autem a následně i zbytek vlakem.

Shrnutí – bylo to moc fajn a pokud zdraví vydrží, tak zase příští rok!

Prvý pokus o blicák se nepovedl:



Ale napodruhé již byl turnaj dokončen a můžeme blahopřát vítězi:



Tohle fotil Břeťa
Tohle fotil Jirka
Návrat na obsah