Malovidy 2017 - Šachový oddíl TJ Sokol Sendražice

Přejít na obsah

Malovidy 2017

Ostatní turnaje
MALOVIDY 2017

V nádherném prostředí na břehu Sázavy a za krásného počasí proběhlo v Malovidech na chatě šachového přítele Mirka Řebíčka v sobotu 27.5.2017 ukončení a zhodnocení sezony 2016/2017 šachového oddílu TJ Sokol Sendražice, z.s. Mirkovi vřelé poděkování, že pustil do svého království šachovou bandu a ještě všechno perfektně připravil!

Zúčastnilo se 13 členů, kteří se dostavili buď vlakem nebo autem. Všichni dorazili včas, automobilisté po obligátním bloudění vesnicí a cestující vlakem s menší zastávkou v místní hospodě, takže okolo 11.00 hod. mohl být program zahájen. Hodnocení i celé setkání se neslo v duchu oslav 70-tin kapitána a organizačního pracovníka oddílu Václava Uhlíře.

Z hlediska občerstvení byl podáván tradiční vynikající guláš paní Řebíčkové, odpoledne potom klobásky přímo z udírny. Pilo se pivo značky kozel a ohnivá voda moravského původu ve velkém stylu – výborná slivovice od Jirky Nováka. Chutnala všem, některým pak obzvlášť.

Po hodnocení všech mužstev a přípravě na novou sezonu byl odstartován bleskový turnaj za účasti 12 hráčů pod vedením Zdenka Jelínka, zkušeného pořadatele vánočních bleskových turnajů v Sendražicích.   

Po zajímavých a urputných bojích skončil turnaj, hraný systémem každý s každým, následovně:



Nesejde ale tak ani na výsledku jako na tom, abychom se za rok v Malovidech opět ve zdraví sešli včetně těch, kdo letos z různých důvodů nemohli a na které jsme s láskou vzpomněli a pomluvili je.   

Fotky Břeťa Hlavica
Fotky Pavel Křenek
Fotky Jirka Novák
Návrat na obsah